درمان جای جوش با لیزر
درمان لیزری از دسته های متمرکز نور برای درمان نواحی آسیبدیده در بدن استفاده میکند. این میتواند تومورها و غده های دیگر را از بین ببرد، بینایی را بهبود بخشد، ریزش مو را متوقف کند و درد را درمان کند. درمان لیزری هم چنین میتواند ظاهر زخمها را بهبود بخشد. درمان لیزری برای زخمها یک روش سرپایی است. پزشک شما چندین بار دستگاه لیزر را بر روی پوست شما حرکت میدهد تا سلولهای آسیبدیده از پوست را حذف کرده و اثرات آن را کاهش دهد. از این روش می توان برای درمان جای جوش با لیزر، زخمهای ناشی از جراحت، علائم سوختگی، خالهای تیره، لکه های پیری و انواع دیگر از هایپرپیگمنشن استفاده کرد.
از آنجا که این روش شامل گرما و نور است، اگر حساسیت به نور داشته باشید ممکن است پزشک شما آن را توصیه نکند. داروهای خاص میتوانند باعث این نوع حساسیت بشوند. حتما با پزشک خود صحبت کنید تا ببینید آیا شما گزینه خوبی برای استفاده از درمان جای جوش با لیزر هستید یا خیر.
هم چنین ممکن است پزشک شما درمان لیزری را در صورت استفاده از داروهای غلیظ کننده خون به دلیل خطر خونریزی، توصیه نکند. آنها همچنین ممکن است از درمانهای لیزری در موارد زیر جلوگیری کنند:
از آنجا که درمانهای لیزری برای جای جوش و زخمها، به منظور زیبایی انجام می شوند و روشی انتخابی هستند، بیمه شما ممکن است هزینه را پوشش ندهد.
هزینه درمان به موارد زیر بستگی دارد:
به اندازه جای زخم
تعداد زخمها
میزان درمانهای لیزری که شما نیاز دارید
به خاطر داشته باشید که ممکن است به بیش از یک جلسه درمان لیزری برای رسیدن به نتایج مورد نظر خود نیاز داشته باشید. شما مجبور خواهید بود هر بار که پزشک خود را میبینید هزینه درمان را پرداخت کنید.
هیچ زمان استراحت اضافی برای این روش درمانی وجود ندارد، بنابراین لازم نیست نگران زمان زیادی برای مرخصی از کار باشید. ممکن است بتوانید روز بعد یا در عرض چند روز به سر کار برگردید.
مرتبط بخوانید:درمان لک صورت با لیزر : همه نکاتی که باید بدانید!
درمان زخم به لیزر باعث ناپدید شدن جای زخم نمیشود. در عوض آنها طوری طراحی شدهاند تا جای زخم کمتر قابلتوجه به نظر برسند.
بدن پس از آسیب پوستی، فرآیند تعمیر زخم را آغاز میکند. یک دلمه بر روی جراحت ایجاد میشود تا از آن در برابر میکروبها محافظت کند، سپس در نهایت از بین می رود. گاهی اوقات پوست زیر زخم همانند رنگ باقی بدن است. با این حال، بسته به عمق جراحت، یک جای زخم اغلب بعد از بهبود زخم باقی میماند.
این زخمها ممکن است با زمان کمرنگ و یا روشنتر شوند. هنگامی که یک جای زخم دائمی میشود، درمانهای لیزری میتوانند برای حذف لایه بیرونی سطح پوست آسیبدیده مورد استفاده قرار گیرند. آنها اساسا پوست را صاف میکنند تا ظاهر پوست را بهبود بخشند.
این لیزرها برای هدف قرار دادن رگهای خونی در بافت زخم و کاهش قرمزی استفاده میشوند. آنها هم چنین میتوانند به سطح پوست نفوذ کنند تا تولید سلولهای جدید پوست را تحریک کنند.
درمان جای جوش با لیزر
طی مشاوره، پزشک شما بهترین روش برای بهبود زخم را تعیین خواهد کرد. گزینههای شما ممکن است شامل موارد زیر باشند:
لیزر درمانی Ablative
این نوع از درمان ظاهر زخمها، زگیل ها و چین و چروک را بهبود میبخشد. در این روش لایه خارجی پوست حذف شده و سلولهای پوست که به صورت سطحی آسیبدیده اند از بین می رود. پزشک شما ممکن است از لیزر کربن دیاکسید برای زخمهای عمیق، یا یک لیزر اربیوم برای زخمهای سطحی استفاده کند.
مرتبط بخوانید: جوان سازی صورت : همه روش هایی که باید بدانید!
لیزر درمانی fractionated
لیزر به یک لایه عمیقتر از سطح پوست نفوذ میکند تا سلولهای پیگمنته تاریک را از بین ببرد. این روش همچنین باعث تحریک تولید کلاژن و احیای سلولهای پوست میشود که میتواند باعث شود که زخمها کمتر دیده شوند.
لیزر درمانی Non-ablative
لیزر حرارتی مادونقرمز به لایه درونی پوست نفوذ میکند. هم چنین این کار باعث تحریک تولید کلاژن و تجدید سلول برای جایگزینی سلولهای آسیبدیده پوست میشود.
درمانهای لیزری برای جای جوش و زخمها رویههای سرپایی هستند، اگرچه زمان انجام روشها متفاوت است. شما میتوانید انتظار کمی ناراحتی در طول درمان داشته باشید. پزشک شما از بیحسی موضعی استفاده خواهد کرد تا این ناحیه را بی حس کند تا شما احساس درد نکنید. اگر در حال درمان زخم های بزرگتر هستید، میتوانید درخواست آرامبخش کنید.
از آنجا که این روش از نور و گرما برای درمان سلولهای آسیبدیده پوست استفاده میکند، ممکن است اثرات جانبی مانند موارد را تجربه کنید:
زخم شدن
کبودی
خارش
قرمزی
خونریزی
درد
عوارض جانبی ملایم باید ظرف چند روز بهبود یابد. اگر علائم عفونت مانند قرمزی و یا درد شدید را مشاهده می کنید به پزشک خود مراجعه کنید. علایم دیگر عفونت پوست شامل گسترش یک آبسه یا چرک در نزدیکی محل عمل است.
درمان جای جوش با لیزر
برای درمان جای جوش با لیزر زمان بازیابی متفاوت است، اما ممکن است ۳ تا ۱۰ روز طول بکشد تا پوست شما التیام یابد. پزشک شما بلافاصله پس از درمان دستورهای لازم را صادر خواهد کرد. این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشند:
از قرار گرفتن در مقابل نور مستقیم خورشید به مدت چهار تا شش هفته بعد از عمل خودداری کنید.
برای کاهش تورم یک کمپرس سرد و یا پارچه مرطوب برای آن اعمال کنید.
در صورت نیاز داروی ضد درد مصرف کنید.
از نرم کننده ها هر روز استفاده کنید.
ممکن است نیاز باشد برای چند روز از آرایش اجتناب کنید.
نتایج درمان جای جوش با لیزر طولانی هستند، اگرچه ممکن است دائمی نباشند. ممکن است به درمانهای مکرر در آینده نیاز داشته باشید.
نتایج همیشه در همان لحظه قابل مشاهده نیستند. ممکن است هفتهها یا ماهها طول بکشد تا شما متوجه تفاوت شوید.
مرتبط بخوانید:مادلینگ و زاویه سازی صورت چیست؟
زمانی که تصمیم میگیرید که درمان لیزر برای جای جوش و زخمها داشته باشید، پزشک شما اطلاعاتی را در مورد آمادهسازی برای روند کار فراهم خواهد کرد. شاید لازم باشد موارد زیر را قبل از درمان انجام دهید:
حداقل دو هفته پیش از درمان خود سیگار کشیدن را رها کنید.
آسپرین، مکملها و یا داروهایی که میتواند روند التیام را آهسته کنند مصرف نکنید.
از محصولات مراقبت از پوست حاوی رتینول یا اسید گلیکولیک ۲ تا ۴ هفته قبل از روند کار خود استفاده نکنید.
از قرار گرفتن در معرض آفتاب طولانی قبل از درمان جای جوش با لیزر اجتناب کنید.
در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی در خصوص زیبایی، عمل جراحی زیبایی و درمان جای جوش با لیزر دارید، می توانید با کلینیک زیبایی روما تماس بگیرید و از خدمات مشاوره تخصصی رایگان ما بهره مند شوید. شماره های تماس برای مشاوره رایگان : ۰۲۱۲۲۲۳۱۴۳۷ _ ۰۹۲۱۵۴۷۲۶۲۹