برداشتن خال با پلاسما جت
در این مطلب از روما کلینیک، برداشتن خال با پلاسما جت را به طور کامل شرح می دهیم. با ما همراه باشید!
خال هم بر روی صورت و هم بدن ظاهر می شوند. خال هایی که بر روی صورت هستند اکثر اوقات ظاهر مناسبی ندارند و چهره شخص را تحت تاثیر قرار میدهند
خال ها بر اثر دو عامل به وجود می آیند که این دو عامل به شرح زیر است:
۱- خال هایی با زمینه ژنتیکی و ملانوسیتی اکتسابی
تعداد خالهایی که هر فرد در طول عمر خود دارد، ارثی است. اما اینکه چه زمانی این خال ها ظاهر شوند، در هر فرد متفاوت است. عوامل مختلفی می تواند بر زمان ظاهر شدن خال ها موثر باشد. به عنوان مثال از عواملی که بر زمان ظاهر شدن خال می توانند موثر باشند، به نور خورشید میتوان اشاره کرد. نور خورشید در به وجود آمدن خال های ملانوسیتی بسیار موثر است در نتیجه هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرید سرعت بروز خال های ملانوسیتی نیز، بالاتر می رود. چنانچه میخواهید از این اتفاق جلوگیری کنید حتماً باید به موقع و به اندازه از ضد آفتاب های مناسب پوست خود استفاده کنید و از قرار گرفتن در مقابل نور خورشید به مدت طولانی پرهیز کنید.
مرتبط بخوانید: انواع جراحی های سرپایی در کلینیک تخصصی روما
۲-خالهای ملانوسیتی مادرزادی
غالبا خال های ملانوسیتی مادرزادی به صورت برجستگی های سیاه و یا قهوه ای از بدو تولد، بر روی صورت و بدن افراد وجود دارد. اکثر مردم با این نوع خال ها مشکل دارند و به دنبال راهی برای حذف آنها هستند. خال های ملانوسیتی مادر زادی از نظر اندازه به سه دسته تقسیم می شوند (کوچک، متوسط، بزرگ). خال هایی که اندازشان به ۲۰ سانتی متر میرسد، عموما بدخیم هستند و باید اشخاصی که این مشکل را دارند تحت نظر پزشک معالج باشند.
پلاسما حالت چهارمی از ماده است که به زبان ساده تر می توان گفت در اثر حرارت دادن زیاد به گاز ها، پلاسما ایجاد میشود. این ماده خواصی مشابه با گاز ها دارد با این تفاوت که گاز ها رسانا نیستند ، ولی پلاسما یک رسانای بسیار خوب است که همین خاصیت، روش درمانی بسیاری مناسبی را به وجود آورده است و مشکلات گوناگونی را می توان به این روش برطرف کرد. از جمله کاربرد های این روش درمانی میتوان به، درمان جای زخم و اسکار، از بین بردن جای بخیه و سوختگی، رفع چین و چروک، باز سازی و جوانسازی پوست، برطرف کردن خط خنده، درمان افتادگی پلک، از بین بردن کک و مک و لک های پوست، برداشتن خال و فرم دهی بینی های گوشتی نیز اشاره کرد.
سازو کار پلاسما جت این صورت است که دستگاه توسط بارش الکترونی از پلاسما به ناحیه مورد درمان، گرما را به طور متمرکز و کانونی به پوست منتقل می کند. این روش لایه های عمقی موضع تحت درمان را از طریق تصعید کردن تخریب و تحریک میکند در نتیجه اجزا جامد پوست به گاز تبدیل می شود. از طرف دیگر با ورود گرما ی کانونی به پوست لایه های عمقی تحریک می شوند و کلاژن و الاستین سازی اتفاق می افتد.
نکته ی جالب و مهمی که در این روش وجود دارد، این است که گرمای متصاعد از دستگاه کانونی است و تنها موضع مورد نظر را تحت درمان قرار می دهد و این حرارت به بافت های مجاور منتقل نمی شود و تخریبی در نواحی دیگر اتفاق نمی افتد. این عدم انتقال گرما به بافت مجاور ناشی از دقت بالای دستگاه می باشد که در روش های درمانی دیگر کمتر دیده می شود. استفاده از پلاسما جت به راحتی افراد را به نتیجه دلخواه می رساند.
اگر شما جز دسته افرادی هستید که می خواهید خال صورت خود را بردارید بهتر است قبل از هر چیز با پزشک معالج مشورت کنید و بهترین راه را انتخاب کنید تا خدایی نکرده با انتخاب یک روش اشتباه آسیبی به سلول ها وارد نشود. جالب است بدانید که راه های علمی مختلفی برای برداشتن خال ها شناخته شده است که هر فرد باید با توجه نوع خال خود از یکی از این روش ها استفاده کند.
برداشتن خال با پلاسما جت
یکی از بهترین و جدیدترین روش هایی که امروزه در سراسر دنیا به وفور استفاده می شود، خال برداری توسط پلاسما جت می باشد. این روش نسبت به روش های قدیمی تر مزایای زیادی دارد. از حمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مرتبط بخوانید: بلفاروپلاستی با جراحی : نمونه ها + نکات مهمی که باید بدانید!
مواردی که باید بعد از انجام عمل پلاسما جت، به آن ها توجه کنید به شرح زیر است:
در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی در خصوص زیبایی، عمل جراحی زیبایی و برداشتن خال با پلاسما جت دارید، می توانید با کلینیک زیبایی روما تماس بگیرید و از خدمات مشاوره تخصصی رایگان ما بهره مند شوید. شماره های تماس برای مشاوره رایگان : ۰۲۱۲۲۲۳۱۴۳۷ _ ۰۹۲۱۵۴۷۲۶۲۹